притисни ентер »

Македонија во нова димензија
Македонија во нова димензија

Македонија во нова димензија

Фото Слободен печат Пакетот на уставните промени, Преспанскиот договор и евроатлантските интеграции е подвиг без преседан во кратката политичка историја на Македонија. И во апсолутна и, особено, во релативна смисла, односно со оглед на најнеповолната можна политичката конфигурација во која е остварен, со оглед на невидените манипулации и хистеризации

Македонија во нова димензија

Македонија во нова димензија

Пакетот на уставните промени, Преспанскиот договор и евроатлантските интеграции, е подвиг без преседан во кратката политичка историја на Македонија. И во апсолутна и, особено, во релативна смисла, односно со оглед на најнеповолната можна политичката конфигурација во која е остварен, со оглед на невидените манипулации и хистеризации на кои беше изложено