притисни ентер »

Ако на плажа го видите ова тргнете се веднаш: Особено е опасно за децата
Ако на плажа го видите ова тргнете се веднаш: Особено е опасно за децата

Ако на плажа го видите ова тргнете се веднаш: Особено е опасно за децата

Не пуштајте ги децата и миленичињата да лутаат далеку од вас на плажа, бидејќи ако налетаат на ова, нема добро да заврши. Појава која е сѐ почеста добила и им – „санта маст“, а се појавува на плажите во близина на густо населени градови со лоша канализација. И ни случајно не пуштајте ги децата и миленичињата да дојдат во допир со овие санти. Овие санти