притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција
Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција

Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра инвестиција

„Зоран Заев вчера објави листата на 15 компании за одгледување на дрога, инвестиција според Заев вредна над 40 милиони евра. Заев сега да каже и како овие компании заработиле 40 милиони евра кои ги вложуваат во производство на дрога или попознато како обелоденување на потеклото на капиталот, вклучително и фирмите на Заев. Дотолку повеќе, во списокот

Единствена Македонија: Македонија станува мафијашка држава на дилери со дрога, а народот останува со прст во уста

Единствена Македонија: Македонија станува мафијашка држава на дилери со дрога, а народот останува со прст во уста

Зоран Заев вчера објави листата на 15 компании за одгледување на дрога, инвестиција според Заев вредна над 40 милиони евра. Заев сега да каже и како овие компании заработиле 40 милиони евра кои ги вложуваат во производство на дрога или попознато како обелоденување на потеклото на капиталот, вклучително и фирмите на Заев, велат од Единствена Македонија