притисни ентер »

На какви маки се младите мајки со своите свекрви?

На какви маки се младите мајки со своите свекрви?

За мноштво жени, мајката на сопругот е последната личност чии попувања, омаловажувања и посрамотувања на сметка на родителството сакаат да ги слушнат. Особено во периодот додека ги раснат и воспитуваат малите деца. За епскиот однос меѓу свекрвите и снаите се напишани илјадници текстови. Без намера да бидеме пристрасни, овојпат ќе ги споделиме искуствата