притисни ентер »

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ
Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ, истакна Мелони

Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ, истакна Мелони

Фото: Џорџија Мелони/инстаграм Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата,

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Мелони: ЕУ треба да даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан

Мелони: ЕУ треба да даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони денеска изјави дека Европската Унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Конференцијата „Италија-Западен Балкан“ се одржа во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Мелони: Западен Балкан не смее долго да остане надвор од ЕУ

Италијанската премиерка Џорџа Мелони изјави дека Европската унија треба да и даде приоритет на интеграцијата на Западен Балкан и дека не може да дозволи овој регион да остане долго време надвор од ЕУ. Во Трст, на североистокот на земјата, во организација на италијанското Министерство за надворешни работи, се одржа конференцијата „Италија – Западен