притисни ентер »

“Без секирации “: Марија Шерифовиќ за сите има јасна порака од Мајами
“Без секирации “: Марија Шерифовиќ за сите има јасна порака од Мајами

“Без секирации “: Марија Шерифовиќ за сите има јасна порака од Мајами

Пеачката отпатувала во Америка и видно расположена и со насмевла ги поминува деновите таму. Марија Шерифовиќ отпатувала во Мајами, но не открила со кого таму престојува. Меѓутоа, она што е очигледно е дека ужива. На својот Инстаграм редовно објавува фотографии и покажува колку и погодено времето кое го поминува во странство, па не ја симнува насмевката

“Без секирации “: Марија Шерифовиќ за сите има јасна порака од Мајами

“Без секирации “: Марија Шерифовиќ за сите има јасна порака од Мајами

Пеачката отпатувала во Америка и видно расположена и со насмевла ги поминува деновите таму. Марија Шерифовиќ отпатувала во Мајами, но не открила со кого таму престојува. Меѓутоа, она што е очигледно е дека ужива. На својот Инстаграм редовно објавува фотографии и покажува колку и погодено времето кое го поминува во странство, па не ја симнува насмевката