притисни ентер »

ИМ ТРГНА! ХАРИ И МЕГАН ЗА ЕДЕН МИЛИОН ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА
ИМ ТРГНА! ХАРИ И МЕГАН ЗА ЕДЕН МИЛИОН ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

ИМ ТРГНА! ХАРИ И МЕГАН ЗА ЕДЕН МИЛИОН ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

По интервјуто кај Опра, Хари и Меган повторно ќе се најдат на телевизија. Тие работат на заеднички ТВ проект и најавуваат спортски игри пред камерите, кои имаат за цел рехабилитација на повредените и болните. Нивната компанија „ Archewell Productions“ ја објави првата документарна серија што ќе се прикажува на платформата Нетфликс, наречена „Heart

Принцот Хари и Меган ја најавија својата прва ТВ серија

Принцот Хари и Меган ја најавија својата прва ТВ серија

Хари и Меган работат на заеднички ТВ проект и најавуваат спортски игри пред камерите, кои имаат за цел рехабилитација на повредените и болните. Од компанијата на војводата и војвотката од Сасекс, „Archewell Productions“, ја најавија првата документарна серија која ќе биде прикажана на платформата на Нетфликс, под називот „Heart Of Invictus“. Меган

Познат е првиот проект на принцот Хари и Меган Маркл на Нетфликс

Познат е првиот проект на принцот Хари и Меган Маркл на Нетфликс

Принцот Хари ќе се појави лично во документарната серија Heart of Invictus, но тој ќе учествува и во нејзиното производство како извршен продуцент преку продуцентската куќа Archewell Productions, објави Нетфликс во соопштението. Документарната серија ќе ги прикаже приказните за спортистите и организаторите кои се подготвуваат да се натпреваруваат на

За милион евра Хари и Меган ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

За милион евра Хари и Меган ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

По интервјуто кај Опра, Хари и Меган повторно ќе се најдат на телевизија. Тие работат на заеднички ТВ проект и најавуваат спортски игри пред камерите, кои имаат за цел рехабилитација на повредените и болните. Нивната компанија „ Archewell Productions“ ја објави првата документарна серија што ќе се прикажува на платформата Нетфликс, наречена „Heart

За милион евра Хари и Меган ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

За милион евра Хари и Меган ПОВТОРНО НА ТЕЛЕВИЗИЈА

По интервјуто кај Опра, Хари и Меган повторно ќе се најдат на телевизија. Тие работат на заеднички ТВ проект и најавуваат спортски игри пред камерите, кои имаат за цел рехабилитација на повредените и болните. Нивната компанија „ Archewell Productions“ ја објави првата документарна серија што ќе се прикажува на платформата Нетфликс, наречена „Heart

Принцот Хари и Меган ја најавија својата прва ТВ серија

Принцот Хари и Меган ја најавија својата прва ТВ серија

Хари и Меган работат на заеднички ТВ проект и најавуваат спортски игри пред камерите, кои имаат за цел рехабилитација на повредените и болните. Од компанијата на војводата и војвотката од Сасекс, „Archewell Productions“, ја најавија првата документарна серија која ќе биде прикажана на платформата на Нетфликс, под називот „Heart Of Invictus“. Меган

Меган и Хари го потврдија првиот проект во соработка со „Netflix“

Меган и Хари го потврдија првиот проект во соработка со „Netflix“

Принцот Хари и неговата сопруга Меган Маркл го најавија својот прв проект од нивниот мултимилионски договор со „Netflix“. „Archewell Productions“, во партнерство со Фондацијата „The Invictus Games“, ќе објави документарна серија на „Netflix“ наречена „Heart of Invictus“. Принцот Хари ќе се појави лично во документарната серија, но ќе учествува и како

Меган и Хари го потврдија првиот проект за „Netflix“

Меган и Хари го потврдија првиот проект за „Netflix“

Принцот Хари и неговата сопруга Меган Маркл го најавија својот прв проект од нивниот мултимилионски договор со „Netflix“. „Archewell Productions“, во партнерство со Фондацијата „The Invictus Games“, ќе објави документарна серија на „Netflix“ наречена „Heart of Invictus“. Принцот Хари ќе се појави лично во документарната серија, но ќе учествува и како