притисни ентер »

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари
Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во рамките

МЗ: Приватна поликлиника ќе обезбеди примарна здравствена заштита во Шуто Оризари

МЗ: Приватна поликлиника ќе обезбеди примарна здравствена заштита во Шуто Оризари

Министерството за здравство информира дека успеало да најде трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. – По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари, денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во рамките

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во рамките

Конечно матичен лекар во Шуто Оризари – заинтересирана е приватна поликлиника

Конечно матичен лекар во Шуто Оризари – заинтересирана е приватна поликлиника

После шест неуспешни обиди да се најде матичен лекар во поликлиниката во Шуто Оризари, денеска се пријавила приватна Поликлиника која планира закуп на ординацијата, соопшти попладнево Министерството за здравство. Со ова треба да се реши проблемот со матичен лекар во оваа скопска општина, каде околу 4.000 возрасни пациенти, како и околу 1.200 деца од

Најдено е трајно решение за матичен лекар во Шуто Оризари, тврди Министерството за здравство

Најдено е трајно решение за матичен лекар во Шуто Оризари, тврди Министерството за здравство

Министерството за здравство ја информира јавноста дека е најдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во рамките

Најдено е трајно решение за матичен лекар во Шуто Оризари, тврди Министерството за здравство

Најдено е трајно решение за матичен лекар во Шуто Оризари, тврди Министерството за здравство

Министерството за здравство ја информира јавноста дека е најдено трајно решение на проблемот со матичен лекар во општина Шуто Оризари. „По шест неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во рамките

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Пронајдено трајно решение за проблемот со матичен лекар во Шуто Оризари

Министерството за здравство информира дека е изнјадено трајно решение за проблемот со матичен лекар во општината Шуто Оризари. После 6 неуспешни обиди за закуп на ординација за матичен лекар во Поликлиниката во Шуто Оризари денеска добивме апликација на седмиот оглас од приватна Поликлиника која аплицираше и планира закуп на ординацијата во рамките

По шест огласи, Приватна поликлиника се пријави да отвори ординација Со матичен лекар во Шуто Оризари, вели Министерството за здравство

По шест огласи, Приватна поликлиника се пријави да отвори ординација Со матичен лекар во Шуто Оризари, вели Министерството за здравство

Приватна поликлиника се пријавила на седмиот оглас за ординација зо матичен лекар во населбата  Шуто Оризари, соопшти денес Министерството за здравство. Министерството на 24 март кажа дека ниту еден доктор се нема пријавено на шест огласи од 2015 до 2020 година за издавање ординации по општа медицина за матични лекари, откако од Иницијативата за развој