притисни ентер »

Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари
Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари

Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари

Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со РК Голден Арт КЛ7. И двајцата млади играчи се родени 2003 година, а во клубот Мирчевски е од неговото формирање август 2019, додека Стојковиќ дојде во декември минатата година. Тие заради нивната возраст имаат право на настап во кадетска, младинска лига и во првиот тим, однодно сениори.

Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари

Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари

Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со РК Голден Арт КЛ7. И двајцата млади играчи се родени 2003 година, а во клубот Мирчевски е од неговото формирање август 2019, додека Стојковиќ дојде во декември минатата година. Тие заради нивната возраст имаат право на настап во кадетска, младинска лига и во првиот тим, однодно сениори.

КЛ7 ги обнови договорите со двајца млади играчи

КЛ7 ги обнови договорите со двајца млади играчи

Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со Голден Арт КЛ7, екипата која е дебитант во најквалитетната македонска ракометна лига. И двајцата се млади играчи родени 2003 година, во клубот Мирчевски е од неговото формирање август 2019, додека Стојковиќ дојде во декември минатата година.  Тие заради нивната возраст имаат право на настап

Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари

Голден Арт КЛ7 ги продолжи договорите со двајца млади ракометари

Давид Мирчевски и Марко Стојковиќ ги продолжија договорите со РК Голден Арт КЛ7. И двајцата млади играчи се родени 2003 година, а во клубот Мирчевски е од неговото формирање август 2019, додека Стојковиќ дојде во декември минатата година. Тие заради нивната возраст имаат право на настап во кадетска, младинска лига и во првиот тим, однодно сениори.