притисни ентер »

Се сакаа 20 години: Се разведува Кристијана Аманпур

Се сакаа 20 години: Се разведува Кристијана Аманпур

Водечката новинарка на Си-ен-ен, Кристијана Аманпур, и поранешниот репортер и дипломат Џејмс Рубин се разведуваат по 20 години брак. Веста прв ја објави „Вашингтон пост“, а весникот истакнува дека разводот се одвива во пријателска атмосфера. Тие се запознале за време на војната во Сараево, од каде Аманпур известувала за Си-ен-ен, а Рубин исто така

Кристијана Аманпур и Џејмс Рубин се разведува по 20 години во брак

Кристијана Аманпур и Џејмс Рубин се разведува по 20 години во брак

Водечката новинарка на Си-Ен-Ен, Кристијана Аманпур, и поранешниот репортер и дипломат Џејмс Рубин се разведуваат по 20 години брак. Веста прв ја објави „Вашингтон пост“, а весникот истакнува дека разводот се одвива во пријателска атмосфера. Тие се запознале за време на војната во Сараево, од каде Аманпур известувала за Си-Ен-Ен, а Рубин исто така