притисни ентер »

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“
Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинашното издание на Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25 до 30 јуни ќе се одржи на стадионот во Реонскиот центар во Аеродром. Како што информираат од Општина Аеродром, годинава на репертоарот ќе бидат претстави

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинашното издание на Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25 до 30 јуни ќе се одржи на стадионот во Реонскиот центар во Аеродром. Како што информираат од Општина Аеродром, годинава на репертоарот ќе бидат претстави

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25. до 30. јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во Аеродром.

Муцунски и Спасов го претставија фестивалот „Гола месечина“

Муцунски и Спасов го претставија фестивалот „Гола месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ што од 25-ти до 30-ти јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во Аеродром. Традиционалниот фестивал е во организација на Општина Аеродром и Театар Комедија,

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар ќе го отвори фестивалот „Гола месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар ќе го отвори фестивалот „Гола месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25. до 30. јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во Аеродром. Традиционалниот фестивал е во организација на Општина Аеродром и Театар Комедија,

„Гола Месечина“ од 25-ти до 30-ти јуни: Богата програма за жителите на општина Аеродром

„Гола Месечина“ од 25-ти до 30-ти јуни: Богата програма за жителите на општина Аеродром

„Гола Месечина“ од 25-ти до 30-ти јуни: Богата програма за жителите на општина Аеродром Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25. до 30. јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

Претставата „Да, инспекторе“ ќе го отвори Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“

– Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинашното издание на Меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25 до 30 јуни ќе се одржи на стадионот во Реонскиот центар во Аеродром. Како што информираат од Општина Аеродром, годинава на репертоарот ќе бидат претстави

Фестивал на комедијата „Гола Месечина“ од 25-ти до 30-ти јуни во Аеродром

Фестивал на комедијата „Гола Месечина“ од 25-ти до 30-ти јуни во Аеродром

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25. до 30. јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во Аеродром. Традиционалниот фестивал е во организација на Општина Аеродром и Театар Комедија,

Муцунски и Спасов го претставија фестивалот ,,Гола Mесечина”

Муцунски и Спасов го претставија фестивалот ,,Гола Mесечина”

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25. до 30. јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во Аеродром. Традиционалниот фестивал е во организација на Општина Аеродром и Театар Комедија,

„Гола Месечина“ од 25. до 30.јуни во Аеродром

„Гола Месечина“ од 25. до 30.јуни во Аеродром

Претставата „Да, инспекторе“ на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“, а во режија на Синиша Евтимов ќе го отвори годинешното издание на меѓународниот фестивал на комедијата „Гола Месечина“ што од 25. до 30. јуни ќе се одржи на стадионот во Реонски Центар во Аеродром. Традиционалниот фестивал е во организација на Општина Аеродром и Театар Комедија,