притисни ентер »

Нов забавен парк во Скопје, но кој гарантира за безбедноста на овие атракции?
Нов забавен парк во Скопје, но кој гарантира за безбедноста на овие атракции?

Нов забавен парк во Скопје, но кој гарантира за безбедноста на овие атракции?

Од неодамна Скопје доби нов забавен парк, со адреналински атракции. Нешто што навистина му недостасуваше на главниот град. Новиот забавен адреналински парк „Мега“ е лоциран а улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“. Иако е нешто ново во градот, нешто што го немаше до сега, сепак наиде и на позитивни и на негативни реакции. Негативните реакции

Нов забавен парк во Скопје со адреналински атракции

Нов забавен парк во Скопје со адреналински атракции

На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17:00-00:00, во петок до 01:00, сабота и недела од 10:00-01:00

Нов забавен парк во Скопје со адреналински атракции

Нов забавен парк во Скопје со адреналински атракции

На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17:00-00:00, во петок до 01:00, сабота и недела од 10:00-01:00

Во Скопје нов забавен парк со адреналински атракции

Во Скопје нов забавен парк со адреналински атракции

На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17:00-00:00, во петок до 01:00, сабота и недела од 10:00-01:00

Што ќе нуди забавниот адреналински парк „Мега“ во Скопје

Што ќе нуди забавниот адреналински парк „Мега“ во Скопје

На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17:00-00:00, во петок до 01:00, сабота и недела од 10:00-01:00

Во Скопје е отворен забавен парк со адреналински атракции

Во Скопје е отворен забавен парк со адреналински атракции

На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17:00-00:00, во петок до 01:00, сабота и недела од 10:00-01:00

Во Скопје нов забавен парк со адреналински атракции

Во Скопје нов забавен парк со адреналински атракции

Скопје доби уште едно забавно место создадено за сите адреналински зависници. На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник

Камикази, летечки килим, куќа на стравот, нов забавен парк во Скопје

Камикази, летечки килим, куќа на стравот, нов забавен парк во Скопје

На улицата „Илинденска“, веднаш до СЦ „Борис Трајковски" е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега". Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17, во петок до 1 часот, сабота и недела од 10 до 1

Нов забавен парк со адреналински атракции во Скопје

Нов забавен парк со адреналински атракции во Скопје

На булевар Илинден веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17 до полноќ, во петок до 01:00, сабота и недела од 10 до

Нов забавен парк со адреналински атракции во Скопје

Нов забавен парк со адреналински атракции во Скопје

На булевар Илинден веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити. Работното време на паркот од понеделник до четврток е од 17 до полноќ, во петок до 01:00, сабота и недела од 10 до