притисни ентер »

„Нема да убедувам или разубедувам. Во европската иднина треба да верувате“, вели Ковачевски
„Нема да убедувам или разубедувам. Во европската иднина треба да верувате“, вели Ковачевски

„Нема да убедувам или разубедувам. Во европската иднина треба да верувате“, вели Ковачевски

Јас не сум политичар којшто е дојден да убедува или да разубедува некого за нешто, бидејќи сите треба да имаат јасна визија и одговорност во однос на одлуките коишто треба да се носат, рече премиерот Димитар Ковачевски во интервју за МИА. Тој изрази надеж оти и во опозицијата постои демократски капацитет, постојат луѓе коишто веруваат во европската

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките

Фото: Влада Јас не сум политичар којшто е дојден да убедува или да разубедува некого за нешто, бидејќи сите треба да имаат јасна визија и одговорност во однос на одлуките коишто треба да се носат, истакнува премиерот Димитар Ковачевски во интервју за МИА, изразувајќи надеж оти и во опозицијата постои демократски капацитет, постојат луѓе коишто веруваат

Ковачевски: Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Ковачевски: Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

фото: МИА Денешното одржување на дијалогот на високо ниво за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина во Охрид се најголема потврда дека Македонија во овој момент е фактор на стабилност на Балканот, што го потврдивме преку нашето зачленување во НАТО, преку отворањето на преговорите со ЕУ и преку тоа земјава претседавач со најголемата регионална

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI Јас не сум политичар којшто е дојден да убедува или да разубедува некого за нешто, бидејќи сите треба да имаат јасна визија и одговорност во однос на одлуките коишто треба да се носат, истакнува премиерот Димитар Ковачевски во интервју за МИА, изразувајќи надеж оти и во опозицијата постои демократски капацитет, постојат луѓе

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките што се носат

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките што се носат

Јас не сум политичар којшто е дојден да убедува или да разубедува некого за нешто, бидејќи сите треба да имаат јасна визија и одговорност во однос на одлуките коишто треба да се носат, истакнува премиерот Димитар Ковачевски во интервју за МИА, изразувајќи надеж оти и во опозицијата постои демократски капацитет, постојат луѓе коишто веруваат во европската

Ковачевски за МИА: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките што се носат

Ковачевски за МИА: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките што се носат

Јас не сум политичар којшто е дојден да убедува или да разубедува некого за нешто, бидејќи сите треба да имаат јасна визија и одговорност во однос на одлуките коишто треба да се носат, истакнува премиерот Димитар Ковачевски во интервју за МИА, изразувајќи надеж оти и во опозицијата постои демократски капацитет, постојат луѓе коишто веруваат во европската

Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Денешното одржување на дијалогот на високо ниво за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина во Охрид се најголема потврда дека Македонија во овој момент е фактор на стабилност на Балканот, што го потврдивме преку нашето зачленување во НАТО, преку отворањето на преговорите со ЕУ и преку тоа земјава претседавач со најголемата регионална безбедносна

Ковачевски: Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Ковачевски: Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Денешното одржување на дијалогот на високо ниво за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина во Охрид се најголема потврда дека Северна Македонија во овој момент е фактор на стабилност на Балканот, што го потврдивме преку нашето зачленување во НАТО, преку отворањето на преговорите со ЕУ и преку тоа земјава претседавач со најголемата регионална

Ковачевски за МИА: Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Ковачевски за МИА: Дијалогот Белград-Приштина во Охрид е потврда дека земјава е фактор на стабилност на Балканот

Денешното одржување на дијалогот на високо ниво за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина во Охрид се најголема потврда дека Северна Македонија во овој момент е фактор на стабилност на Балканот, што го потврдивме преку нашето зачленување во НАТО, преку отворањето на преговорите со ЕУ и преку тоа земјава претседавач со најголемата регионална

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките што се носат

Ковачевски: Не сум дојден да убедувам некого за нешто, сите имаат одговорност за одлуките што се носат

Јас не сум политичар којшто е дојден да убедува или да разубедува некого за нешто, бидејќи сите треба да имаат јасна визија и одговорност во однос на одлуките коишто треба да се носат, истакнува премиерот Димитар Ковачевски во интервју за МИА, изразувајќи надеж оти и во опозицијата постои демократски капацитет, постојат луѓе коишто веруваат во европската