притисни ентер »

10 најконсумирани алкохолни пијалаци во светот
10 најконсумирани алкохолни пијалаци во светот

10 најконсумирани алкохолни пијалаци во светот

„Алкохолот може да биде најлошиот непријател на човекот, но зарем Библијата не ни вели дека токму непријателот треба да го сакаме?“ - Френк Синатра. Веројатно повеќето од вас би се согласиле дека алкохолните пијалаци навистина знаат како да го „поправат“ нашиот ден, а честопати и нашата вечер. Секој има своја омилена алкохолна пијачка во чие консумирање