притисни ентер »

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”
Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

„Те dua, жими мене“ е новиот независен македонски филм чие снимање ќе почне задутре, 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кој трудејќи се да ја врати дома купената жена од Албанија станува

Почнува Снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

Почнува Снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кои трудејќи се да ја вратат дома купената жена од Албанија стануваат

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кои трудејќи се да ја вратат дома купената жена од Албанија стануваат

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”te

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”te

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кои трудејќи се да ја вратат дома купената жена од Албанија стануваат

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кои трудејќи се да ја вратат дома купената жена од Албанија стануваат

Џамбазов и Михајловски глумат заедно: Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Џамбазов и Михајловски глумат заедно: Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кои трудејќи се да ја вратат дома купената жена од Албанија стануваат

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кои трудејќи се да ја вратат дома купената жена од Албанија стануваат

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Скопје, 13 август 2019 (МИА) – „Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кој трудејќи се да ја врати дома купената

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

„Те dua, жими мене“ е новиот независен македонски филм чие снимање ќе почне задутре, 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кој трудејќи се да ја врати дома купената жена од Албанија станува

Во Скопје ќе започне снимањето на филмот „Те dua, жими мене“

Во Скопје ќе започне снимањето на филмот „Те dua, жими мене“

Во четврток, во Скопје ќе почне снимањето на новиот независен македонски филм  „Те dua, жими мене“. Режисер е Марјан Гавриловски, зад сценариото стои Никола Кузелов, додека директор на фотографија е Александар Карпузовски. Приказната е за квази фраер, коцкар и хармоникаш, кој трудејќи се да ја врати дома купената жена од Албанија станува дел од мафијашка