притисни ентер »

Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април
Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните спортски настани во Македонија, кој за првпат ќе се одржи во сабота, на 4 мај, добива уште поголема поддршка од Делегацијата на Европска Унија, која ќе биде покровител на штафетниот маратон

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните спортски настани во Македонија, кој за првпат ќе се одржи во сабота, на 4 мај, добива уште поголема поддршка од Делегацијата на Европска Унија, која ќе биде покровител на штафетниот маратон. „Ова

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните спортски настани во Македонија, кој за првпат ќе се одржи во сабота, на 4 мај, добива уште поголема поддршка од

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Побрзајте: Пријавувањето за учество на Виз ер Скопски маратон завршува на 22 април

Виз ер Скопски маратон најави едно ново повисоко ниво на манифестацијата, подготвувајќи се да го одбележи својот 15-годишен јубилеј. Еден од најпопуларните спортски настани во Македонија, кој за првпат ќе се одржи во сабота, на 4 мај, добива уште поголема поддршка од Делегацијата на Европска Унија, која ќе биде покровител на штафетниот маратон. „Ова