притисни ентер »

Проект „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција" во Аеродром
Проект „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција" во Аеродром

Проект „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција" во Аеродром

Како што соопштија општинските власти, целта е да се воведе нова политика во водењето и работата на општината. Градоначалникот на Општината, Тимчо Муцунски на денешната средба со Даниел Браун, директор на фондацијата Конрад Аденауер договори соработка која предвидува фондацијата да ангажира реномирани домашни и меѓународни експерти кои во наредните

Аеродром – Општина со нула корупција

Аеродром – Општина со нула корупција

Општина Аеродром денеска започнува со реализација на едно од клучните ветувања во предизборната кампања на градоначалникот Тимчо Муцунски – „Аеродром – општина со нула корупција“. Називот на проектот е „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ и предвидува изградба на систем за антикорупциски мерки, чија цел е да се воведе

Потребни се повеќе “Тимчовци” во Македонија: Аеродром – Општина со нула кopyпција

Потребни се повеќе “Тимчовци” во Македонија: Аеродром – Општина со нула кopyпција

Општина Аеродром денеска започнува со реализација на едно од клучните ветувања во предизборната кампања на градоначалникот Тимчо Муцунски – „Аеродром – општина со нула кopyпција“, информираат преку соопштение од општината. Називот на проектот е „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ и предвидува изградба на систем за

Аеродром – општина со нула корупција

Аеродром – општина со нула корупција

Општина Аеродром денеска започнува со реализација на едно од клучните ветувања во предизборната кампања на градоначалникот Тимчо Муцунски – „Аеродром – општина со нула корупција“. Називот на проектот е „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ и предвидува изградба на систем за антикорупциски мерки, чија цел е да се воведе

Општина Аеродром стартува со проектот „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“

Општина Аеродром стартува со проектот „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“

Општина Аеродром денеска започнува со реализација на едно од клучните ветувања во предизборната кампања на градоначалникот Тимчо Муцунски - „Аеродром – општина со нула корупција“. Називот на проектот е „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ и предвидува изградба на систем за антикорупциски мерки, чија цел е да се воведе

Проект „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ во Аеродром

Проект „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ во Аеродром

Општина Аеродром го почна проектот „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“, кој предвидува изградба на систем за антикорупциски мерки. Како што соопштија општинските власти, целта е да се воведе нова политика во водењето и работата на општината. Скопје, 14 јануари 2022 (МИА) – Општина Аеродром го почна проектот „Создавање

Аеродром – Општина со нула корупција

Аеродром – Општина со нула корупција

Аеродром – Општина со нула корупција Општина Аеродром денеска започнува со реализација на едно од клучните ветувања во предизборната кампања на градоначалникот Тимчо Муцунски – „Аеродром – општина со нула корупција“, информираат преку соопштение од општината Називот на проектот е „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“

Муцунски на средба со хрватската амбасадорка: Заеднички европски проекти и соработка со хрватските општини

Муцунски на средба со хрватската амбасадорка: Заеднички европски проекти и соработка со хрватските општини

Градоначланикот на општина Аеродром, Тимчо Муцунски, се сретна со хрватската амбасадорка во Македонија, Нивес Тигањ, со која разговарале за повеќе теми како образованието, културата, животната средина и слично. Посебен акцент ставивме на заеднички европски проекти и соработка на Општина Аеродром со хрватските општини. Хрватска е голем пријател на Македонија