притисни ентер »

Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија
Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија

Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија

Ракометната селекција на Црна Гора ќе биде следниот противник на Македонија на Европското првенство. Натпреварот се игра во сабота од 18 часот, а на клупата треба да биде селекторот Зоран Рогановиќ. Тој по седум дена доби негативен тест на коронавирус и се упати кон Унгарија. Сепак, во Дебрецен го чека уште еден круг на тестирање пред да добие дозвола

Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија

Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија

Ракометната селекција на Црна Гора ќе биде следниот противник на Македонија на Европското првенство. Натпреварот се игра во сабота од 18 часот, а на клупата треба да биде селекторот Зоран Рогановиќ. Тој по седум дена доби негативен тест на коронавирус и се упати кон Унгарија. Сепак, во Дебрецен го чека уште еден круг на тестирање пред да добие дозвола

Kaj Црна Гора Чавор позитивен на Ковид

Kaj Црна Гора Чавор позитивен на Ковид

Ракометната селекција на Црна Гора ќе биде следниот противник на Македонија на Европското првенство. Натпреварот се игра во сабота од 18 часот, а на клупата треба да биде селекторот Зоран Рогановиќ. Тој по седум дена доби негативен тест на коронавирус и се упати кон Унгарија. Сепак, во Дебрецен го чека уште еден круг на тестирање пред да добие дозвола

Проблеми за Црна Гора, Чавор позитивен на Ковид

Проблеми за Црна Гора, Чавор позитивен на Ковид

Проблеми за Црна Гора, Чавор позитивен на Ковид Ракометната селекција на Црна Гора ќе биде следниот противник на Македонија на Европското првенство. Натпреварот се игра во сабота од 18 часот, а на клупата треба да биде селекторот Зоран Рогановиќ. Тој по седум дена доби негативен тест на коронавирус и се упати кон Унгарија. Сепак, во Дебрецен го чека

Проблеми за Црна Гора, Чавор позитивен на Ковид

Проблеми за Црна Гора, Чавор позитивен на Ковид

Ракометната селекција на Црна Гора ќе биде следниот противник на Македонија на Европското првенство. Натпреварот се игра во сабота од 18 часот, а на клупата треба да биде селекторот Зоран Рогановиќ. Тој по седум дена доби негативен тест на коронавирус и се упати кон Унгарија. Сепак, во Дебрецен го чека уште еден круг на тестирање пред да добие дозвола

Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија

Рогановиќ се враќа, Чавор во „аут“ против Македонија

Ракометната селекција на Црна Гора ќе биде следниот противник на Македонија на Европското првенство. Натпреварот се игра во сабота од 18 часот, а на клупата треба да биде селекторот Зоран Рогановиќ. Тој по седум дена доби негативен тест на коронавирус и се упати кон Унгарија. Сепак, во Дебрецен го чека уште еден круг на тестирање пред да добие дозвола

Нека биде повторно среќен 15 јануари, пред 4 години на ЕП ја победивме Црна Гора

Нека биде повторно среќен 15 јануари, пред 4 години на ЕП ја победивме Црна Гора

ВИДЕО: Нека биде повторно среќен 15 јануари, пред 4 години на ЕП ја победивме Црна Гора Ф.К. Пред 2 минути Македонија беше веќе еднаш подобра од Црна Гора на континенталните собири/Фото: EPA-EFE/FEHIM DEMIR Македонската сениорска репрезентација после првиот пораз на стартот од Европското првенство од Словенија, веќе ги насочува погледите кон својот

Данска и Хансен лесно го суредија следниот противник на Македонија на ЕП

Данска и Хансен лесно го суредија следниот противник на Македонија на ЕП

Очекувана разврска на вториот меч во нашата група А. Данска максимално ја оправда улогата на фаворотив против Црна Гора, која на ова Европско првенство дојде со бројни проблеми, пандемијата коронавирус го преполови составот. На клупата на беше ниту селекторот, Зоран Рогановиќ, кој исто така е позитивен. На крајот следниот противник на македонската

Данска и Хансен лесно го суредија следниот противник на Македонија на ЕП

Данска и Хансен лесно го суредија следниот противник на Македонија на ЕП

Очекувана разврска на вториот меч во нашата група А. Данска максимално ја оправда улогата на фаворотив против Црна Гора, која на ова Европско првенство дојде со бројни проблеми, пандемијата коронавирус го преполови составот. На клупата на беше ниту селекторот, Зоран Рогановиќ, кој исто така е позитивен. На крајот следниот противник на македонската