притисни ентер »

Град Скопје за рекордно брзо време го расчисти просторот кај Инфективна клиника
Град Скопје за рекордно брзо време го расчисти просторот кај Инфективна клиника

Град Скопје за рекордно брзо време го расчисти просторот кај Инфективна клиника

Инфективната клиника која се наоѓа во комплексот клиники ,,Мајка Тереза” ќе добие нов пат.Град Скопје за рекордно брзо време го расчисти просторот и ќе изгради нов влез. Град Скопје е општествено одговорна институција. Помогнавме во целост да се расчисти и изгради платото кај Инфективна клиника во Клиничкиот центар.Да го помогнеме македонското здравство

Во целост расчистено и изградено платото кај Инфективната клиника

Во целост расчистено и изградено платото кај Инфективната клиника

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов на својата фејсбук страница објави дека Градот помогнал во целост да се расчисти и изгради платото кај Инфективната клиника во Клиничкиот центар. -Град Скопје е општествено одговорна институција. Помогнавме. Да го помогнеме македонското здравство и здравствените работници-напиша Шилегов.

Интензивно се работи на проширување на влезот во Клиничкиот центар

Интензивно се работи на проширување на влезот во Клиничкиот центар

Град Скопје, интензивно се работи на проширување на влезот за возилата на Брза помош во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“. Скопскиот градоначалник Петре Шилегов на својата фејсбук страница пишува дека денеска се отстрануваат остатоци од корења на тротоарите и се ослободува просторот. Водно, тој објаснува дека Град Скопје го помага Министерството за

Град Скопје интензивно работи во проширување на влезот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза”

Град Скопје интензивно работи во проширување на влезот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза”

Град Скопје, интензивно се работи на проширување на влезот за возилата на Брза помош во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, пишува на својот Фејсбук профил, градоначлникот Петре Шилегов. Според описот на работите што се изведуваат, Шилегов пишува дека денеска се отстрануваат остатоци од корења на тротоарите и се ослободува просторот. Водно тој во овој

Град Скопје интензивно работи во проширување на влезот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза”

Град Скопје интензивно работи во проширување на влезот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза”

Град Скопје, интензивно се работи на проширување на влезот за возилата на Брза помош во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, пишува на својот Фејсбук профил, градоначлникот Петре Шилегов. Според описот на работите што се изведуваат, Шилегов пишува дека денеска се отстрануваат остатоци од корења на тротоарите и се ослободува просторот. Водно тој во овој

Град Скопје интензивно работи во проширување на влезот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза”

Град Скопје интензивно работи во проширување на влезот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза”

Град Скопје, интензивно се работи на проширување на влезот за возилата на Брза помош во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, пишува на својот Фејсбук профил, градоначлникот Петре Шилегов. Скопје, 24 март 2020 (МИА) – Град Скопје, интензивно се работи на проширување на влезот за возилата на Брза помош во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, пишува на својот