притисни ентер »

Датум нема, ама нема везе, ние сме посветени
Датум нема, ама нема везе, ние сме посветени

Датум нема, ама нема везе, ние сме посветени

Правиш резолуција во полутемна соба, храбро објавуваш дека ако таа не си стои на зборот, тогаш ти ќе стоиш на твојот. Ќе ги прифатиш сите нејзини замерки, ќе се смениш, со еден збор ќе се реформираш. Иако знаеш дека нема да биде исто без таа да ти го каже датумот, односно ќе останеш без мотивација. Знам јас како изгледа тоа. Се бричиш, пеглаш кошула,