притисни ентер »

Франција со пет НБА играчи на СП 2019
Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Селекторот на Франција, Венсан Коле ќе се потпира на најдобрите кошаркари на земјата за светското првенство во кошарка во Кина кон крајот на летото. „Петлите“ се во група заедно со Доминиканската Република, Германија и Јордан во првата фаза на СП 2019. Еве на кои кошаркари ќе се потпира Коле на СП: Ендрју Албиси (МораБанк Андора), Никола Батум (Шарлот

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Селекторот на Франција, Венсан Коле ќе се потпира на најдобрите кошаркари на земјата за светското првенство во кошарка во Кина кон крајот на летото. „Петлите“ се во група заедно со Доминиканската Република, Германија и Јордан во првата фаза на СП 2019. Еве на кои кошаркари ќе се потпира Коле на СП: Ендрју Албиси (МораБанк Андора), Никола Батум (Шарлот

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Селекторот на Франција, Венсан Коле ќе се потпира на најдобрите кошаркари на земјата за светското првенство во кошарка во Кина кон крајот на летото. „Петлите” се во група заедно со Доминиканската Република, Германија и Јордан во првата фаза на СП 2019. Еве на кои кошаркари ќе се потпира Коле на СП: Ендрју Албиси (МораБанк Андора), Никола Батум (Шарлот

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

Франција со пет НБА играчи на СП 2019

„Петлите“ се во група заедно со Доминиканската Република, Германија и Јордан во првата фаза на СП 2019. Пекинг, 12 јуни 2019 (МИА) – Селекторот на Франција, Венсан Коле ќе се потпира на најдобрите кошаркари на земјата за светското првенство во кошарка во Кина кон крајот на летото. „Петлите“ се во група заедно со Доминиканската Република, Германија