притисни ентер »

Зошто никој не сака плата од 540 евра?

Зошто никој не сака плата од 540 евра?

Познато место во Загреб каде се продава бурек ќе згасне една смена  и ќе го скрати работното време затоа што не можат да најдат работник за плата од 540 евра. „Поради недостиг на работна сила ќе работиме до 14 часот“- било истакнато на дуќанот. Пуштиле оглас, во кој е наведно дека бараат човек за продажба на бурек и чистење, но никој не се јавил, затоа

Затвараат порано, нема кој да работи – Никој не сака плата од 540 евра

Затвараат порано, нема кој да работи – Никој не сака плата од 540 евра

Познато место во Загреб кое важи дека има најдобар бурек во градот е принудено да укине една смена и да го скрати работното време бидејќи не може да најде работници. – Поради недостиг на работна сила мора да работиме само 14 часа – пишува во натписот закачен на нивниот влез. Во огласот кој го објавила бурекџилницата напишале дека бараат личност која

Никој не сака плата од 540 евра

Никој не сака плата од 540 евра

Познато место во Загреб кое важи дека има најдобар бурек во градот е принудено да укине една смена и да го скрати работното време бидејќи не може да најде работници. – Поради недостиг на работна сила мора да работиме само 14 часа – пишува во натписот закачен на нивниот влез. Во огласот кој го објавила бурекџилницата напишале дека бараат личност која