притисни ентер »

Кога е вистинското време за секс после породувањето
Кога е вистинското време за секс после породувањето

Кога е вистинското време за секс после породувањето

Доколку се прашувате дали постои идеално време за враќање на сексуалниот живот во нормала после добивањето бебе, еве што откриваат истражувањата… Австралиски научници ги проучувале податоците добиени од околу 1.500 жени и откриле дека 41% од новите мајки имале сексуални односи шест недели после породувањето. Осум недели после породувањето, на секс