притисни ентер »

Длабока тага, голем бес!
Длабока тага, голем бес!

Длабока тага, голем бес!

Солзи за нив, загинатите, солзи за нас! Солзите се претвораат во бес, голем бес! Бесот бара одговори, бара одговорност, бара виновник! Рано утро, како секое утро, по будењето, пред подготовките за работа, рутински го проверувам телефонот за можни пораки. Уште нерасонет гледам порака од брат ми Влатко и си велам што има толку рано. Гледам вест, голема