притисни ентер »

Цеца емотивно проговори за сообраќајката на Вељко
Цеца емотивно проговори за сообраќајката на Вељко

Цеца емотивно проговори за сообраќајката на Вељко

По убиството на Жељко Ражнатовиќ Аркан во 2000-та година Цеца доживеа голема трагедија и тажни моменти кои следувале потоа. „Најтешкиот момент ми беше кога Вељко имаше сообраќајна несреќа во Кипар, а јас не можев да одам таму бидејќи бев во домашен притвор, ниту сестра ми можеше“, раскажува Цеца во интервјуто за српски Скандал. Цеца вели дека цела

Цеца си ја отвори душата: Браник му ги исече рамото и вратот во сообраќајната несреќа, а јас не можев да си го видам синот

Цеца си ја отвори душата: Браник му ги исече рамото и вратот во сообраќајната несреќа, а јас не можев да си го видам синот

Цеца си ја отвори душата: Браник му ги исече рамото и вратот во сообраќајната несреќа, а јас не можев да си го видам синот По убиството на Жељко Ражнатовиќ Аркан во 2000-та година Цеца доживеа голема трагедија и тажни моменти кои следувале потоа. -Најтешкиот момент ми беше кога Вељко имаше сообраќајна несреќа во Кипар, а јас не можев да одам таму бидејќи

ЦЕЦА ОТКРИ ЕДЕН МНОГУ БОЛЕН МОМЕНТ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ:„Браник му го пресече вратот, а јас не можев да бидам до него!

ЦЕЦА ОТКРИ ЕДЕН МНОГУ БОЛЕН МОМЕНТ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ:„Браник му го пресече вратот, а јас не можев да бидам до него!

Пејачката Светлана Цеца Ражњатовиќ во едно интервју се сеќава на некои тешки моменти од нејзиниот живот. Една од нив беше токму кога нејзиниот син Вељко имаше сообраќајна несреќа во Кипар. “Најлош момент беше кога Вељко имаше сообраќај во Кипар и не можев да одам таму, бидејќи имав домашен притвор, ниту сестра ми можеше, изјави Цеца за српскиот „Скандал“

Само што не умрев од страв: Цеца открива што како мајка и бил најтежок момент во животот

Само што не умрев од страв: Цеца открива што како мајка и бил најтежок момент во животот

Пеачката вели дека во тие моменти ќе полудела, особено што неможела ништо да преземе. Светлана Ражнатовиќ се присетила за најтешкиот момент во својот живот, после смрта на својот сопруг Жељко Ражнатовќ Аркан. - Најтежок момент ми беше кога Вељко имаше сообраќајка на Кипар, а јас неможев да одам таму бидејќи имав прикачено апаратче за следење, а ни

Само што не умрев од страв: Цеца открива што како мајка и бил најтежок момент во животот

Само што не умрев од страв: Цеца открива што како мајка и бил најтежок момент во животот

Пеачката вели дека во тие моменти ќе полудела, посебно што неможела ништо да преземе. Светлана Ражнатовиќ се присетила за најтешкиот момент во својот живот, после смрта на својот сопруг Жељко Ражнатовќ Аркан. - Најтежок момент ми беше кога Вељко имаше сообраќајка на Кипар, а јас неможев да одам таму бидејќи имав прикачен апарат за следење, а ни сестрами

Цеца никогаш нема да ја заборави сообраќајката на Вељко: „Браникот му го исече вратот“

Цеца никогаш нема да ја заборави сообраќајката на Вељко: „Браникот му го исече вратот“

INSTAGRAM Во последното интервју на фолк ѕвездата Светлана Цеца Ражнатовиќ се присети  на најлошиот момент во нејзиниот живот по смртта на сопругот  Жељко Ражњатовиќ Аркан. – Најлошиот момент беше кога Вељко имаше сообраќај во Кипар и не можев да одам таму, бидејќи прев во домашен притвор, ниту мојата сестра, ниту јас – ја започна приказната Цеца за

„Браник му го пресече рамото и вратот„- Цеца откри кој и бил најстрашен момент во животот

„Браник му го пресече рамото и вратот„- Цеца откри кој и бил најстрашен момент во животот

Познатата српска фолк пејачка Цеца се присети на најлошиот момент од нејзиниот живот, после смртта на нејзиниот сопруг Аркан. -Најлош момент ми беше кога Вељко имаше сообраќајка на Кипар, а јас не можев да отидам зошто имав „алка“на ногата, ни сестра ми ни јас не можевме да мрднеме- раскажала пејачката. -Цела ноќ бевме на „Скајп“. Тоа е страшно за

Браникот на Вељко му ги исекол вратот и рамото, а Цеца не можела да оди кај него

Браникот на Вељко му ги исекол вратот и рамото, а Цеца не можела да оди кај него

Цеца Ражнатовиќ се присети на периодот кога беше во домашен притвор и носеше алка на ногата, поради која движењето и’ беше ограничено на дневната и спалната соба во нејзиниот дом, осум месеци. (Повеќе информации можете да прочитате ТУКА ) Како што пренесува порталот „Скандал“, најтежок миг и’ бил кога и’ соопштиле дека нејзиниот син Вељко имал сообраќајна