притисни ентер »

Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени за виновни за сексуално злоупотребување малолетничка
Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени за виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени за виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Глумицата Зара Фитијан од ТВ-серијата „Доктор Стрејнџ“ и нејзиниот сопруг Виктор Марк, се прогласени виновни за сексуална злоупотреба на 13-годишно девојче и може да завршат во затвор. Злоставуваната тинејџерка, која сега има 30 години, пред судот рече дека Фитијан ја принудувала на сексуална активност со нејзиниот сопруг и дека злоупотребата продолжила

Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Глумицата Зара Фитијан од ТВ-серијата „Доктор Стрејнџ“ и нејзиниот сопруг Виктор Марк, се прогласени виновни за сексуална злоупотреба на 13-годишно девојче и може да завршат во затвор. Злоставуваната тинејџерка, која сега има 30 години, пред судот рече дека Фитијан ја принудувала на сексуална активност со нејзиниот сопруг и дека злоупотребата продолжила

Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Холивудска глумица и мажот ѝ прогласени виновни за сексуално злоупотребување малолетничка

Глумицата Зара Фитијан од ТВ-серијата „Доктор Стрејнџ“ и нејзиниот сопруг Виктор Марк, се прогласени виновни за сексуална злоупотреба на 13-годишно девојче и може да завршат во затвор. Злоставуваната тинејџерка, која сега има 30 години, пред судот рече дека Фитијан ја принудувала на сексуална активност со нејзиниот сопруг и дека злоупотребата продолжила

Холивудската актерка и нејзиниот партнер осудени на затворска казна поради силување и злоупотреба на 13-годишно девојче

Холивудската актерка и нејзиниот партнер осудени на затворска казна поради силување и злоупотреба на 13-годишно девојче

Судот во Нотингем вчера ја прогласи за виновна познатата актерка, но и нејзиниот сопруг по шокантните обвиненија за силување и сексуална злоупотреба на малолетно девојче. Актерката Зара Фитијан (37) и нејзиниот сопруг Виктор Марк (59), ќе се најдат зад решетки затоа што се прогласени за виновни по повеќе точки за различни видови сексуално злоставување

Холивудска глумица и сопругот прогласени за виновни за сексуална злоупотреба на тинејџерка

Холивудска глумица и сопругот прогласени за виновни за сексуална злоупотреба на тинејџерка

Актерката од ТВ-серијата „Доктор Стрејнџ“, Зара Фитијан, и нејзиниот сопруг, инструктор по теквондо, Виктор Марк, се соочуваат со затвор кога беа прогласени за виновни за сексуална злоупотреба на 13-годишно девојче. Поротниците на Крунскиот суд во Нотингем ја прогласија Фитијан за виновна по 14 точки од обвинението за сексуална активност со дете извршена

ПРОГЛАСЕНИ ЗА ВИНОВНИ Холивудската актерка и нејзиниот сопруг осудени за силување на девојче

ПРОГЛАСЕНИ ЗА ВИНОВНИ Холивудската актерка и нејзиниот сопруг осудени за силување на девојче

Холивудската актерка Зара Фитијан (36), најпозната по улогата во филмот „Доктор Стрејнџ“ од универзумот на „Марвел“, денеска беше прогласена за виновна за сексуални престапи со деца и осудена на затвор. Актерката и нејзиниот сопруг Виктор Марк (59), мајстор во теквондо, заедно се обвинети по 14 точки, кои вклучуваат различни видови сексуална злоупотреба

ПРОГЛАСЕНИ ЗА ВИНОВНИ Холивудска актерка и нејзиниот сопруг осудени за силување на девојче

ПРОГЛАСЕНИ ЗА ВИНОВНИ Холивудска актерка и нејзиниот сопруг осудени за силување на девојче

Холивудската актерка Зара Фитијан (36), најпозната по улогата во филмот „Доктор Стрејнџ“ од универзумот на „Марвел“, денеска беше прогласена за виновна за сексуални престапи со деца и осудена на затвор. Актерката и нејзиниот сопруг Виктор Марк (59), мајстор во теквондо, заедно се обвинети по 14 точки, кои вклучуваат различни видови сексуална злоупотреба

Холивудската актерка осудена поради злоставување и силување на 13 годишно девојче: Сѐ почнало кога имала 14 години и добила свој господар

Холивудската актерка осудена поради злоставување и силување на 13 годишно девојче: Сѐ почнало кога имала 14 години и добила свој господар

Холивудската актерка Зара Фитиан, најпозната по улогата во филмот „Доктор Стрејнџ“ од универзумот на Марвел, e прогласена за виновна за сексуални престапи со деца и осудена на затвор. 36-годишната Зара и нејзиниот сопруг Виктор Марк (59), мајстор во теквондо, заедно се обвинети по 14 точки, кои вклучуваат различни видови сексуална злоупотреба на 13-годишно

Светот во шок: Зара Фитијан и сопругот прогласени за виновни за сексуална злоупотреба на тинејџерка

Светот во шок: Зара Фитијан и сопругот прогласени за виновни за сексуална злоупотреба на тинејџерка

Актерката од ТВ-серијата „Доктор Стрејнџ“, Зара Фитијан, и нејзиниот сопруг, инструктор по теквондо, Виктор Марк, се соочуваат со затвор кога беа прогласени за виновни за сексуална злоупотреба на 13-годишно девојче. Поротниците на Крунскиот суд во Нотингем ја прогласија Фитијан за виновна по 14 точки од обвинението за сексуална активност со дете извршена

ХОРОР: Актерка осудена на затворска казна бидејќи му била соучесник на сопругот во силување и злоупотреба на 13-годишно девојче

ХОРОР: Актерка осудена на затворска казна бидејќи му била соучесник на сопругот во силување и злоупотреба на 13-годишно девојче

Зара Фитијан (37) и нејзиниот сопруг Виктор Марк (59) ќе се најдат зад решетки затоа што се прогласени за виновни по повеќе точки за различни видови сексуално злоставување на 13-годишно девојче. Жртвата тврди дека парот снимил поголем дел од злоставувањето, а сето тоа се случувало меѓу 2005 и 2008 година, кога таа имала 13-15 години. Пред грозниот