притисни ентер »

Рама ја одликува Меркел со орден
Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден  со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам, во име на Албанија, со орден со голема ѕвезда  во знак на  јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба

Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“ како високо државно признание. „Данке, Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде што објави и видео

Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“ како високо државно признание. „Данке, Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде што објави и видео

Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со

Рама ја одликува Меркел со орден

Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

Еди Рама ја одликуваше Меркел

Еди Рама ја одликуваше Меркел

Албанскиот премиер Еди Рама ѝ врачи денес во Тирана одликување на германската канцеларка Ангела Меркел. Албанскиот премиер Еди Рама ѝ врачи денес во Тирана одликување на германската канцеларка Ангела Меркел. „Особено задоволство ми е во име на Албанија да ви искажам почит вам, во име на Албанија, со Ѕвезда со голема лента за јавна благодарност“, напиша

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со