притисни ентер »

Ducati: Четири GP20 мотоцикли на патеката ќе обезбедат фер и позитивна конкуренција
Ducati: Четири GP20 мотоцикли на патеката ќе обезбедат фер и позитивна конкуренција

Ducati: Четири GP20 мотоцикли на патеката ќе обезбедат фер и позитивна конкуренција

Спортскиот директор на Ducati , Паоло Чиабати, ги објаснува причините зошто тимот за прв пат во својата историја се одлучи да настапи со четири мотоцикли кои имаат фабрички спецификации. Спортскиот директор на Ducati , Паоло Чиабати, ги објаснува причините зошто тимот за прв пат во својата историја се одлучи да настапи со четири мотоцикли кои имаат

Несогласувањата во Ducati можат да бидат пречка за освојување на титулата

Несогласувањата во Ducati можат да бидат пречка за освојување на титулата

После пет месеци пауза, Ducati стигна до својата прва MotoGP победа. Сепак, викендот ни покажа дека Италијанската фабрика заборави како да се грижи за своите возачи. После пет месеци пауза, Ducati стигна до својата прва MotoGP победа. Сепак, викендот ни покажа дека Италијанската фабрика заборави како да се грижи за своите возачи. Не очекувавме да имаме

Несогласувањата во Ducati може да го спречи тимот да ја освои титулата

Несогласувањата во Ducati може да го спречи тимот да ја освои титулата

После пет месеци пауза, Ducati стигна до својата прва MotoGP победа. Сепак, викендот ни покажа дека Италијанската фабрика заборави како да се грижи за своите возачи. После пет месеци пауза, Ducati стигна до својата прва MotoGP победа. Сепак, викендот ни покажа дека Италијанската фабрика заборави како да се грижи за своите возачи. Не очекувавме да имаме