притисни ентер »

Исчистен паркингот спроти пазарчето
Исчистен паркингот спроти пазарчето

Исчистен паркингот спроти пазарчето

Комуналната служба на Општина Ѓорче Петров целосно го исчисти паркингот спроти пазарчето во општината кој е критична точка кога се работи за хигиената. -Службата во континуитет ја одржува чистотата во овој дел на општината, но поради зголемената фрекфенција на луѓе поради пазарот, како и маркети во околината, овој паркинг честопати е мета на смет-соопштија

Исчистен паркингот кај пазарчето во Ѓорче

Исчистен паркингот кај пазарчето во Ѓорче

Комуналната служба на општина Ѓорче Петров целосно го исчисти паркингот спроти пазарчето во општината кој е критична точка во однос на хигиена. Службата во континуитет ја одржува чистотата во овој дел на општината, но поради зголемената фрекфенција на луѓе поради пазарот, како и маркети во околината, овој паркинг честопати е мета на смет. Апелираме