притисни ентер »

ДЕМИРИ КРАХИРАШЕ ЗА СЛУЧАЈОТ „ТОКСИКОЛОГИЈА“ Реакција на Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ
ДЕМИРИ КРАХИРАШЕ ЗА СЛУЧАЈОТ „ТОКСИКОЛОГИЈА“ Реакција на Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ

ДЕМИРИ КРАХИРАШЕ ЗА СЛУЧАЈОТ „ТОКСИКОЛОГИЈА“ Реакција на Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ

Министерството за здравство крахираше и во случајот Токсикологија, реагираат од Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ. „Негативната селекција и непрофесионализмот како на Клиниката за токсикологија, така и на ниво на целокупното јавно здравство во Македонија продолжуваат на штета на пациентите. Здравствените власти селектирано постапуваат по извештаи

Беќаровски: Инпутирање какви било навреди на национална основа од моја страна е најблаго речено дегутантно

Беќаровски: Инпутирање какви било навреди на национална основа од моја страна е најблаго речено дегутантно

По поплавата на Токикологија испливаа и отказни решенија, како и најава за кривична пријава... Од ден на ден случувањата и реакциите на Клиниката за Токсикологија стануваат пожестоки со што клиниката станува тензично место за работа. Приказната доби поинакво продолжение. Министерството за здравство на социјалните мрежи, наведувајќи ги причините за

Клинка за токсикологија – поддршка за докторот обвинет дека ги навредувал Албанците

Клинка за токсикологија – поддршка за докторот обвинет дека ги навредувал Албанците

Вработените на Клиниката за токсикологија преку писмо застанаа во одбрана на својот колега Нико Беќаровски, за кој се тврдеше дека ги навредувал Албанците вработени на клиниката. Вработените ги демантираат овие тврдења. „Ние, вработените на Клиниката за токсикологија со редовен работен однос на неопределено време, во целост ги демантираме тврдењата

МЗ како портпарол на Токсикологија со обвинувања за Нико Беќаровски - професорот негира и најави тужба

МЗ како портпарол на Токсикологија со обвинувања за Нико Беќаровски - професорот негира и најави тужба

Embedded video for МЗ како портпарол на Токсикологија со обвинувања за Нико Беќаровски - професорот негира и најави тужба Што се случува на Токсикологија? Министерството за здравство како портпарол на Клиниката вчера изнесе обвинувања против професорот Нико Беќаровски. Тој негира и најави тужби. Во негова одбрана застанаа колегите доктори и речиси

Дворски игри меѓу „таборите“ на Токсикологија

Дворски игри меѓу „таборите“ на Токсикологија

Кризата на Клиниката за Токсикологија прерасна во политичка и етничка битка меѓу докторите од една страна и министерот за здравство од друга страна. Министерот Илир Демири во изјава за РСЕ тврди дека за разрешување на медицинскиот директор Данил Петровски чекал да завршат изборите. Наместо да се реши, се продлабочува проблемот на Клиниката за токсикологија,

Професорот Нико Беќаровски се соочува со обвинувања за етничка омраза од Министерството за здравство – навредувал вработени на договор на Клиниката за токсикологија, професорот најави тужби за клевета

Професорот Нико Беќаровски се соочува со обвинувања за етничка омраза од Министерството за здравство – навредувал вработени на договор на Клиниката за токсикологија, професорот најави тужби за клевета

Министерството за здравство како портпарол на Клиниката за Токсикологија вчера упати обвинувања против професорот Нико Беќаровски. Тој категорично ги негира тврдењата и најави правна постапка. Во негова одбрана излегоа неговите колеги и речиси целиот персонал, оспорувајќи ја веродостојноста на обвинувањата. Детали за наводите Министерството за здравство

Беќаровски обвинет за навреди на национална основа, неговите колеги го демантираат Министерството за здравство

Беќаровски обвинет за навреди на национална основа, неговите колеги го демантираат Министерството за здравство

Фото: Нико Беќаровски / Фејсбук Превирањата на Клиниката за токсикологија продолжуваат. По објава на Министерството за здравство на „Фејсбук“ во која доктор Нико Беќаровски, се обвинува за навреди кон вработени на национална основа, вработени од Клиниката демантираат дека имало какви било навреди или притисоци од страна на Беќаровски кон лица ангажирани

Д-р Нико Беќаровски не упати какви било навреди или притисоци кон Албанци, вработените на токсикологија застанаа зад својот колега

Д-р Нико Беќаровски не упати какви било навреди или притисоци кон Албанци, вработените на токсикологија застанаа зад својот колега

Превирањата на Клиниката за токсикологија продолжуваат. По објава на Министерството за здравство на „Фејсбук“ во која доктор Нико Беќаровски, се обвинува за навреди кон вработени на национална основа, вработени од Клиниката демантираат дека имало какви било навреди или притисоци од страна на Беќаровски кон лица ангажирани со договор на дело. Доктор