притисни ентер »

„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон
„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето“, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

УМЕТНИЧКИ САМИТ: Охридско лето меѓу културната елита во Лисабон

УМЕТНИЧКИ САМИТ: Охридско лето меѓу културната елита во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“ до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на Охридско лето Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска, во рамките

Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето“, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

Охридско лето дел од најголемиот културен собир во Лисабон

Охридско лето дел од најголемиот културен собир во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на Охридско лето Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

„Охридско лето" на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

„Охридско лето" на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето", од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето", Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

Охридско лето дел од најголемиот културен собир во Лисабон

Охридско лето дел од најголемиот културен собир во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на Охридско лето Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

„Охридско лето” на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

„Охридско лето” на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето”, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето”, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето“, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

Фестивалот „Охридско лето“ презентиран на собирот со културната елита од Европа

Фестивалот „Охридско лето“ презентиран на собирот со културната елита од Европа

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето”, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето”, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,

„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

„Охридско лето“ на Генералното собрание на Европската фестивалска асоцијација во Лисабон

Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално собрание на Европската фестивалска асоцијација (ЕФА) што се одржува во Лисабон, Португалија. Директорката на „Охридско лето“, Наташа Поповиќ и претседателката на Управниот одбор, Нина Момировска,