притисни ентер »

НЕЗАПАМТЕНО – Само што е претставен, овој автомобил го нарачале 230.000 купувачи!
НЕЗАПАМТЕНО – Само што е претставен, овој автомобил го нарачале 230.000 купувачи!

НЕЗАПАМТЕНО – Само што е претставен, овој автомобил го нарачале 230.000 купувачи!

За никого не е јасно зошто „Форд“ воопшто го запрел производството на овој модел… Американската компанија „Форд“ го произведуваше својот „бронко“ SUV од 1966. до 1996. година. И тогаш некој реши дека е време „бронко“ да го амени некое „посвежо лице“. Ние веруваме дека сега таа „одговорна личност“ го реализира она што го стори. Затоа што, иако „обновениот“

Ford Bronco- неодамна претставен, а за него веќе стасале 230.000 нарачки

Ford Bronco- неодамна претставен, а за него веќе стасале 230.000 нарачки

Во почетокот на јули беше откриен Ford Bronco и оттогаш не престана да го  окупира вниманието на јавноста… Каков хит на Ford. Моделот, кој го изгради своето име од 1966 до 1996 година, очигледно им недостасуваше на купувачите. Според веб-страницата Bronco6G.com, производителот веќе има над 230.000 нарачки за овој легендарен теренец. За Bronco, книгите