притисни ентер »

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска
Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ во моментов е најпопуларен политичар во земјата, додека 48 проценти од испитаниците имаат негативно мислење за премиерот Андреј Пленковиќ, покажуваат резултатите од најновата анкета на Кробарометар за расположението на гласачите во Хрватска. За Милановиќ 49 проценти од испитаниците имаат позитивно мислење, а 43

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

– Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ во моментов е најпопуларен политичар во земјата, додека 48 проценти од испитаниците имаат негативно мислење за премиерот Андреј Пленковиќ, покажуваат резултатите од најновата анкета на Кробарометар за расположението на гласачите во Хрватска. За Милановиќ 49 проценти од испитаниците имаат позитивно мислење, а

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ во моментов е најпопуларен политичар во земјата, додека 48 проценти од испитаниците имаат негативно мислење за премиерот Андреј Пленковиќ, покажуваат резултатите од најновата анкета на Кробарометар за расположението на гласачите во Хрватска.

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

Анкета: Милановиќ најпопуларен, Пленковиќ најнегативен политичар во Хрватска

– Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ во моментов е најпопуларен политичар во земјата, додека 48 проценти од испитаниците имаат негативно мислење за премиерот Андреј Пленковиќ, покажуваат резултатите од најновата анкета на Кробарометар за расположението на гласачите во Хрватска. За Милановиќ 49 проценти од испитаниците имаат позитивно мислење, а