притисни ентер »

Не е доцна за ревизија на ДУП-от кај ГТЦ, само треба да се има добра волја
Не е доцна за ревизија на ДУП-от кај ГТЦ, само треба да се има добра волја

Не е доцна за ревизија на ДУП-от кај ГТЦ, само треба да се има добра волја

Најавата за нови висококатници во Скопје, овој пат кај ГТЦ разочара многу скопјани. Социјалните мрежи се полни со негодување и неприфаќање да се трупа центарот на градот со нов бетон. Во текот на оваа недела треба да се види како ќе изгледаат трите висококатници и целиот простор на паркингот кај ГТЦ врз основа на проектот кој ќе го презентира фирмата