притисни ентер »

Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје
Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје

Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје

Менталното здравје е еднакво важно исто како и физичкото, но живееме во време кога мал број на луѓе се свесни и информирани за тоа. Стигмата сеуште е многу гласна, па затоа лицата коишто се соочуваат со проблем се тивки, а помошта тајновито ја бараат. Тоа е главната причина поради која што првиот специјалзииран машки онлајн магазин кај нас Friday.mk,

Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје

Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје

ИЗВОР Скопје24 | јуни 14, 2019 Менталното здравје е еднакво важно исто како и физичкото, но живееме во време кога мал број на луѓе се свесни и информирани за тоа. Стигмата сеуште е многу гласна, па затоа лицата коишто се соочуваат со проблем се тивки, а помошта тајновито ја бараат. Тоа е главната причина поради која што првиот специјалзииран машки

Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје

Психолошки муабет: За менталното здравје! Јавните личности говорат за менталното здравје

Менталното здравје е еднакво важно исто како и физичкото, но живееме во време кога мал број на луѓе се свесни и информирани за тоа. Стигмата сеуште е многу гласна, па затоа лицата коишто се соочуваат со проблем се тивки, а помошта тајновито ја бараат. Тоа е главната причина поради која што првиот специјалзииран машки онлајн магазин кај нас Friday.mk,