притисни ентер »

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 Јули“
По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 Јули“

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 Јули“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав или Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. „По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 јули“

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 јули“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав или Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. „По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 јули“

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 јули“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав или Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. „По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните

Со графити ќе се разубавува катната гаража „26 јули“

Со графити ќе се разубавува катната гаража „26 јули“

МКЦ распиша јавен повик за избор на шест авторски цртежи кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав - Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. - По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните објекти од современо

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 Јули“

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 Јули“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав или Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. „По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 јули“

По ГТЦ, со графити ќе се разубавува и катната гаража „26 јули“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав или Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. „По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните

МКЦ распиша конкурс за разубавување на катната гаража „26 Јули“

МКЦ распиша конкурс за разубавување на катната гаража „26 Јули“

Младински културен центар (МКЦ) распишува повик за избор на шест авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав или Skopje street and art gallery 2“. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав“ или „Skopje street and art gallery 2“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи кои ќе се реализираат во рамки на проектот „Градот убав“ или „Skopje street and art gallery 2“

Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните објекти од современо Скопје – Градскиот трговски центар, ја продолжуваме оваа иницијатива за создавање на втора таква галерија, која ќе се реализира во катната гаража

МКЦ повторно распишува повик за избор на авторски цртежи во рамки на проектот „Skopje street and art gallery 2“

МКЦ повторно распишува повик за избор на авторски цртежи во рамки на проектот „Skopje street and art gallery 2“

Младински културен центар распишува повик за избор на 6 авторски цртежи, кои ќе се реализираат во рамки на проектот „ Градот убав или Skopje street and art gallery 2 “. Повикот е отворен за домашнитe ликовни уметници и автори од полето на уличната и графити уметност. По одлично реализираната прва галерија на отворено во рамки на еден од најзначајните