притисни ентер »

Трамп и Меланија на свечена вечера – демонстрантите пред палатата

Трамп и Меланија на свечена вечера – демонстрантите пред палатата

Претседастелот Трамп во црн костум , Меланија во жолт свечен фустан пристигнаа со хеликоптер во Оксфордшајр, во палатата Бленам. На средбата ќе се разговара за трговијата меѓу двете земји по Брегзитот, бидејќи како што вели Трамп , Британија е во преодна фаза. Демонстранти има и пред амбасадата на САД во Лондон , каде Трамп ќе преноќева. Силно обезбедување

Трамп во прва официјална посета на Велика Британија

Трамп во прва официјална посета на Велика Британија

Американскиот претседател Доналд Трамп за прв пат е во официјална посета на Велика Британија и за време на посетата ќе се состане со премиерката Тереза Меј и кралицата Елизабета II. На аеродромот во Лондон, Трамп и неговата сопруга Меланија беа пречекани од министерот за меѓународна трговија Лајам Фокс и претставник на кралицата. Пред пристигнувањето,

Трамп допатува во прва официјална посета на Британија

Трамп допатува во прва официјална посета на Британија

На аеродромот во Лондон, Доналд Трамп и Меланија Трамп, во име на премиерката, ги доечка министерот за меѓународна трговија, Лијам Фокс. „БиБиСи“ укажува дека Трамп додека одел кон хеликоптерот кој ќе ги однесе до центарот на Лондон, Меланија го држела за рака. Ова е прва посета на Трамп на Велика Британија, откако станал претседател на САД. Во пресрет

Трамп допатува во прва официјална посета на Британија

Трамп допатува во прва официјална посета на Британија

Американскиот претседател Доналд Трамп допатува во прва официјална посета на Велика Британија во текот на која ќе се сретне со премиерката Тереза Меј и кралицата Елизабета II. На аеродромот во Лондон, Доналд Трамп и Меланија Трамп, во име на премиерката, ги доечка министерот за меѓународна трговија, Лијам Фокс. „БиБиСи“ укажува дека Трамп додека одел

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска по завршувањето на Самитот на НАТО, ќе отпатува во прва официјална посета на Велика Британија, каде ќе се сретне со премиерката Тереза Меј и со кралицата Елизабета Втора. Фокус на разговорите ќе бидат трговските односи со Лондон, кој сака да потпише договор за слободна трговија со Вашингтон по излегувањето

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска по завршувањето на Самитот на НАТО, ќе отпатува во прва официјална посета на Велика Британија, каде ќе се сретне со премиерката Тереза Меј и со кралицата Елизабета Втора. Фокус на разговорите ќе бидат трговските односи со Лондон, кој сака да потпише договор за слободна трговија со Вашингтон по излегувањето

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска по завршувањето на Самитот на НАТО, ќе отпатува во прва официјална посета на Велика Британија, каде ќе се сретне со премиерката Тереза Меј и со кралицата Елизабета Втора. Фокус на разговорите ќе бидат трговските односи со Лондон, кој сака да потпише договор за слободна трговија со Вашингтон по излегувањето

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

По Самитот на НАТО Доналд Трамп во посета на Лондон

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска по завршувањето на Самитот на НАТО, ќе отпатува во прва официјална посета на Велика Британија, каде ќе се сретне со премиерката Тереза Меј и со кралицата Елизабета Втора. Фокус на разговорите ќе бидат трговските односи со Лондон, кој сака да потпише договор за слободна трговија со Вашингтон по излегувањето

Доналд Трамп во посета на Лондон по Самитот на НАТО

Доналд Трамп во посета на Лондон по Самитот на НАТО

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска по завршувањето на Самитот на НАТО, ќе отпатува во прва официјална посета на Велика Британија, каде ќе се сретне со премиерката Тереза Меј и со кралицата Елизабета Втора. Фокус на разговорите ќе бидат трговските односи со Лондон, кој сака да потпише договор за слободна трговија со Вашингтон по излегувањето