притисни ентер »

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот

Сведоци сме на ова тешко време за нашата држава, но за мене претставува огромна чест и задоволство да бидам претседател на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи партијата е дел од една организација која се формирала многу одамна, па потоа прераснала во политичка партија. Сетоа она бреме историско кое што го носам позади себе е привилегијата на историското ВМРО-ДПМНЕ,

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Сонце во емисијата „Јади Бурек“ истакна дека неговата партија е на нозе и рамо до рамо заедно со народот и цврсто чекори кон својата цел. Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Сонце во емисијата „Јади Бурек“ истакна дека неговата

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот

Мицкоски: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна, но ВМРО-ДПМНЕ е на нозе со народот Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Сонце во емисијата „Јади Бурек“ истакна дека неговата партија е на нозе и рамо до рамо заедно со народот и цврсто чекори кон својата цел. Целта на опозицијата, вели Мицкоски,

Целта на опозицијата е рушење на оваа ненародна, анационална власт

Целта на опозицијата е рушење на оваа ненародна, анационална власт

ВМРО-ДПМНЕ е поцврста од било кога, на нозе сме, рамо до рамо заедно со народот и цврсто чекориме кон својата цел изјави вечерва претседателот на партијата Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Сонце во емисијата „Јади Бурек“, додавајќи дека целта на опозицијата е рушење на оваа ненародна, анационална власт. -Јасно ја гледам таа крајна

ОПОЗИЦИЈАТА ИМА ЕДНА ЦЕЛ: Целта на опозицијата е рушење на оваа ненародна, анационална власт!

ОПОЗИЦИЈАТА ИМА ЕДНА ЦЕЛ: Целта на опозицијата е рушење на оваа ненародна, анационална власт!

ВМРО-ДПМНЕ е поцврста од било кога, на нозе сме, рамо до рамо заедно со народот и цврсто чекориме кон својата цел изјави вечерва претседателот на партијата Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Сонце во емисијата „Јади Бурек“, додавајќи дека целта на опозицијата е рушење на оваа ненародна, анационална власт. -Јасно ја гледам таа крајна

ВМРО-ДПМНЕ Е НА НОЗЕ, ЗАЕДНО СО НАРОДОТ: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна

ВМРО-ДПМНЕ Е НА НОЗЕ, ЗАЕДНО СО НАРОДОТ: Мудро треба да се изоди овој пат, оваа битка не е лесна

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Сонце во емисијата „Јади Бурек“ истакна дека неговата партија е на нозе и рамо до рамо заедно со народот и цврсто чекори кон својата цел. Целта на опозицијата, вели Мицкоски, е рушење на оваа ненародна, анационална власт. -Јасно ја гледам таа крајна цел. Тоа го покажуваат

Ајде да клекнеме на колена...

Ајде да клекнеме на колена...

Ерол Ризаов Ајде сите да клекнеме на колена и да им се помолиме на нивната светост – големите патриоти и преродбеници од ВМРО-ДПМНЕ, да не го спречуваат влезот на Македонија во НАТО, најмоќниот воен сојуз на светот. Да ги молиме и преколнуваме како чeсните сестри на мајка Тереза да се смилуваат на овоземните простосмртни грешници што се осмелија со

Амнестијата поважна од интеграцијата

Амнестијата поважна од интеграцијата

Александра М. Митевска Со блокадата на изборот на новиот состав на ДИК виси закажувањето на референдумот. Со одолговлекувањето на референдумот ќе доцнат уставните измени. Со пролонгирањето, пак, на овие две клучни етапи од спроведувањето на договорот со Грција, ќе се развлечка и зачленувањето на Македонија во НАТО - и покрај поканата што ќе ја добиеме