притисни ентер »

Teste
Teste

Teste

test

Тестостерон – симптоми на намалено ниво и како природно да го дигнеме?

Тестостерон – симптоми на намалено ниво и како природно да го дигнеме?

Тестостеронот е клучниот машки полов хормон. Тој главно се продуцира во тестисите и во помал обем во надбубрежните жлезди, а одговорен е за сексуалната функција, фертилноста, здравјето на коските, за контролирањето на мускулната маса и низа други многу битни телесни функции. Опаѓањето на неговите нивоа е нормален, природен процес кој се одвива со текот

Test

Test

test

Тест Тест

Тест Тест

Тест

Test

Test

1