притисни ентер »

Мерцедес договори продажба, ја напушта Формула 1!
Мерцедес договори продажба, ја напушта Формула 1!

Мерцедес договори продажба, ја напушта Формула 1!

Интервјуто на поранешниот сопственик на екипата на Џордан, Еди Џордан, кое го даде за „Дејли Мејл“, одекна како бомба во британските медиуми. Овој тим (Џордан) се натпреваруваше во Формула 1 во 90-тите години на минатиот век, а ирскиот бизнисмен изнесе шокантно тврдење, односно дека „Мерцедес се повлекува од најбрзиот циркус на денешницата!“. Според

Шокантно тврдење: Мерцедес веќе го продал Ф1 тимот и се повлекува од  најбрзиот циркус!

Шокантно тврдење: Мерцедес веќе го продал Ф1 тимот и се повлекува од најбрзиот циркус!

Еди Џордан, поранешниот сопственик на формула 1 тимот „Џордан ГП“ кој се натпреваруваше во 90-тите години на минатиот век, во интервју за британски „Дејли Меил“ тврди дека Мерцедес се повлекува од Формула 1 и веќе се согласи да продаде 70 проценти на компанијата „Инеос“ за 750 милиони евра! „Инеос е веќе еден од спонзорите на Мерцедес во Формула 1

Шокантно тврдење: Мерцедес веќе го продал Ф1 тимот и се повлекува од  најбрзиот циркус!

Шокантно тврдење: Мерцедес веќе го продал Ф1 тимот и се повлекува од најбрзиот циркус!

Еди Џордан, поранешниот сопственик на формула 1 тимот „Џордан ГП“ кој се натпреваруваше во 90-тите години на минатиот век, во интервју за британски „Дејли Меил“ тврди дека Мерцедес се повлекува од Формула 1 и веќе се согласи да продаде 70 проценти на компанијата „Инеос“ за 750 милиони евра! „Инеос е веќе еден од спонзорите на Мерцедес во Формула 1

Шокантна изјава: Мерцедес ќе се повлече од Формула 1

Шокантна изјава: Мерцедес ќе се повлече од Формула 1

Поранешниот сопственик на Формула 1 тимот „Џордан ГП“, Еди Џордан во интервју за британскиот „Дејли Мејл“ тврди дека Мерцедес ќе се повлече од Формула 1. „Џордан ГП“ се натпреваруваше во Формула 1 во 90-тите години, а сега нивниот поранешниот сопственик тврди дека во Мерцедес веќе се согласиле да продадат 70% проценти на компанијата „Инеос“. Тој ја

Шокантно тврдење: Мерцедес веќе го продал Ф1 тимот и се повлекува од  најбрзиот циркус!

Шокантно тврдење: Мерцедес веќе го продал Ф1 тимот и се повлекува од најбрзиот циркус!

Еди Џордан, поранешниот сопственик на формула 1 тимот „Џордан ГП“ кој се натпреваруваше во 90-тите години на минатиот век, во интервју за британски „Дејли Меил“ тврди дека Мерцедес се повлекува од Формула 1 и веќе се согласи да продаде 70 проценти на компанијата „Инеос“ за 750 милиони евра! „Инеос е веќе еден од спонзорите на Мерцедес во Формула 1

„Мерцедес се повлекува од Формула 1 и тимот го продава за – 750 милиони евра“

„Мерцедес се повлекува од Формула 1 и тимот го продава за – 750 милиони евра“

Доминацијата на германски Мерцедес со Луис Хамилтон во Формула 1 веројатно доаѓа до самиот крај, откако поранешниот прв човек на Џордан, Еди Џордан за англиските медиуми најави дека Мерцедес наскоро ќе се повлече од Ф1 и ќе го продаде тимот за 750 милиони евра. Џордан беше дел од Формула 1 во 90-те години од минатиот век, а сега ирскиот бизнисмен најавува

„Мерцедес се повлекува од Формула 1 и тимот го продава за – 750 милиони евра“

„Мерцедес се повлекува од Формула 1 и тимот го продава за – 750 милиони евра“

„Мерцедес се повлекува од Формула 1 и тимот го продава за – 750 милиони евра“ Доминацијата на германски Мерцедес со Луис Хамилтон во Формула 1 веројатно доаѓа до самиот крај, откако поранешниот прв човек на Џордан, Еди Џордан за англиските медиуми најави дека Мерцедес наскоро ќе се повлече од Ф1 и ќе го продаде тимот за 750 милиони евра. Џордан беше