притисни ентер »

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена “Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска. Во текстот за каталогот за изложбата на Анита Бошкова Доковска,

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена “Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска. Во текстот за каталогот за изложбата на Анита Бошкова Доковска,

„Украс” - самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” - самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена “Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска. Во текстот за каталогот за изложбата на Анита Бошкова Доковска,

Изложбата “Украс” на Марјана Костојчиноска Узунчева во Музејот на град Скопје

Изложбата “Украс” на Марјана Костојчиноска Узунчева во Музејот на град Скопје

Денеска со почеток од 19.30 часот, во Музеј на град Скопје ке се отвори изложбата “Украс” (од циклусот “Последната револуција”) на Марјана Костојчиноска Узунчева. Изложбата ќе биде поставена до 09 јуни 2023.

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена “Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска. Во текстот за каталогот за изложбата на Анита Бошкова Доковска,

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена „Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска. Во текстот за каталогот за изложбата на Анита Бошкова Доковска,

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена “Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска. Во текстот за каталогот за изложбата на Анита Бошкова Доковска,

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева

„Украс” – самостојна изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева Изложба на Марјана Костојчиноска Узунчева, насловена “Украс” ќе биде отворена вечер во 19:30 часот во Музејот на град Скопје. На отворањето на изложбата ќе се обрати директорот на Музејот на град Скопје, Панче Велков а изложбата ќе ја отвори претседателката на ДЛУМ, Јана Манева Чупоска