притисни ентер »

Лекарите предупредуваат: Пет промени во телото кои многумина ги игнорираат, а се симптоми на хормонски пореметувања
Лекарите предупредуваат: Пет промени во телото кои многумина ги игнорираат, а се симптоми на хормонски пореметувања

Лекарите предупредуваат: Пет промени во телото кои многумина ги игнорираат, а се симптоми на хормонски пореметувања

Лекарите предупредуваат: Пет промени во телото кои многумина ги игнорираат, а се симптоми на хормонски пореметувања Сува кожа или нагло губење на косата се црвени знамиња. Рускиот ендокринолог и нутриционистка, Оксана Михалева, предупреди на некои симптоми кои сосема сигурно укажуваат дека страдате од хормонски дисбаланс. Губење на косата Докторката