притисни ентер »

Постои возраст на која нашето чувство за среќа го достигнува врвот
Постои возраст на која нашето чувство за среќа го достигнува врвот

Постои возраст на која нашето чувство за среќа го достигнува врвот

Наоѓањето на среќата е она што сите го сакаме. Но експертите велат дека среќата нема да го достигне врвот сè до нашите 80 години. Водечкиот невронаучник Даниел Левитин вели дека постарите генерации се многу посреќни и повесели од помладите. Тој изјавил дека податоците од Светската здравствена организација од 60 земји покажуваат дека среќата се искачува

ЕКСПЕРТИТЕ СО НОВО ТВРДЕЊЕ: Среќата нема да го достигне врвот се до нашите 80 години

ЕКСПЕРТИТЕ СО НОВО ТВРДЕЊЕ: Среќата нема да го достигне врвот се до нашите 80 години

Наоѓањето на среќата е она што сите го сакаме. Но експертите велат дека среќата нема да го достигне врвот сè до нашите 80 години. Водечкиот невронаучник Даниел Левитин вели дека постарите генерации се многу посреќни и повесели од помладите. Тој изјавил дека податоците од Светската здравствена организација од 60 земји покажуваат дека среќата се искачува