притисни ентер »

Од 28 до 30 септември трето издание на Скопски моден фестивал
Од 28 до 30 септември трето издание на Скопски моден фестивал

Од 28 до 30 септември трето издание на Скопски моден фестивал

Скопски моден фестивал  од 28 до 30 септември ќе ја слави модата во метрополата на нова урбана локација – PURE Night Club, во градскиот парк, каде последните колекции и дизајнерски дострели ќе ги прикажат низа македонски и странски учесници. Официјалната ревиска програма ќе се одвива во четврток, петок и сабота од 18:30 до 22:30 часот. Трите заштитни

Трето издание на Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Трето издание на Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Третата интернационална сезона на забавно-културната манифестација, одново ќе ја изненади домашната и регионалната публика, со богата ревиска програма во партнерство со Државна лотарија. Модни ревии, уметнички перформанси, музички настапи и гала забава претставуваат само дел од годинешниот уникатен концепт. Скопски моден фестивал три дена ќе ја слави

Домашни и странски дизајнери ќе се претстават на третиот скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Домашни и странски дизајнери ќе се претстават на третиот скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Повеќе домашни и странски дизајнери ќе се претстават на Скопскиот моден фестивал, кој ќе се одржува од 28 до 30 септември во ноќниот клуб „Пјур“. Официјалната програма со ревии ќе се одвива во тие денови од 18:30 до 22:30 часот. Трите заштитни лица се моделите Аинура Јементаева, Тами Петковска и Кристина Велковска од агенцијата „Моделс ин“. „По година

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Скопски моден фестивал три дена ќе ја слави модата во метрополата, на нова урбана локација – центарот за настани PURE Night Club во градскиот парк, каде под блесокот на рефлекторите од 28 до 30 септември, последните колекции и дизајнерски дострели пред илјадниците гости и посетители, на сцената ќе ги прикажат низа македонски и странски учесници, под

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Третата интернационална сезона на забавно-културната манифестација, одново ќе ја изненади домашната и регионалната публика, со богата ревиска програма во партнерство со Државна лотарија. Модни ревии, уметнички перформанси, музички настапи и гала забава претставуваат само дел од годинешниот уникатен концепт. Скопски моден фестивал три дена ќе ја слави

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Третата интернационална сезона на забавно-културната манифестација, одново ќе ја изненади домашната и регионалната публика, со богата ревиска програма во партнерство со Државна лотарија. Модни ревии, уметнички перформанси, музички настапи и гала забава претставуваат само дел од годинешниот уникатен концепт. Скопски моден фестивал три дена ќе ја слави

Ново издание на Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Ново издание на Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември

Третото издание на Скопски моден фестивал ќе се одржи од 28 до 30 септември на нова локација – центарот за настани PURE Night Club во Градскиот парк. Посетителите и гостите ќе може да ги видат последните колекции и дизајнерски новини на официјалната ревиска програма која што ќе се одвива во четврток, петок и сабота од 18:30 до 22:30 часот. Трите заштитни

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Скопски моден фестивал три дена ќе ја слави модата во метрополата, на нова урбана локација – центарот за настани PURE Night Club во градскиот парк, каде под блесокот на рефлекторите од 28 до 30 септември, последните колекции и дизајнерски дострели пред илјадниците гости и посетители, на сцената ќе ги прикажат низа македонски и странски учесници, под

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Скопски моден фестивал од 28 до 30 септември во партнерство со Државна лотарија

Скопски моден фестивал три дена ќе ја слави модата во метрополата, на нова урбана локација – центарот за настани PURE Night Club во градскиот парк, каде под блесокот на рефлекторите од 28 до 30 септември, последните колекции и дизајнерски дострели пред илјадниците гости и посетители, на сцената ќе ги прикажат низа македонски и странски учесници, под