Чај од лист од смоква: Успешно решава здравствени проблеми

Во ладни и студени денови и ноќи, почнуваме да размислуваме за можност да се загрееме со некој ароматичен билен пијалок. Обезбедени со најразновидни растенија дома, како и со најмалку две тегли мед, слободно можеме да кажеме дека сме подготвени за ладната зима. Се разбира, богатството на растенијата во нашата географска ширина ни дава можност не само