притисни ентер »

Џулија Робертс и Ема Стоун го негуваат лицето со намирница која сите ја имаме во кујна
Џулија Робертс и Ема Стоун го негуваат лицето со намирница која сите ја имаме во кујна

Џулија Робертс и Ема Стоун го негуваат лицето со намирница која сите ја имаме во кујна

Кога ќе помислите на бјути рутините на славните дами како Ема Стоун и Џулија Робертс, сигурно на памет ви паѓа тим на козметичари кој чини многу пари. Но, изгледа дека работите се многу поедноставни. Имено, овие дами се колнат во маслиновото масло како состојка која е клучна за нега на кожата на лицето, но и телото. Ема Стоун во интервју за Гламур

Џулија Робертс и Ема Стоун го негуваат лицето со намирница која сите ја имаме во кујна

Џулија Робертс и Ема Стоун го негуваат лицето со намирница која сите ја имаме во кујна

Кога ќе помислите на бјути рутините на славните дами како Ема Стоун и Џулија Робертс, сигурно на памет ви паѓа тим на козметичари кој чини многу пари. Но, изгледа дека работите се многу поедноставни. Имено, овие дами се колнат во маслиновото масло како состојка која е клучна за нега на кожата на лицето, но и телото. Ема Стоун во интервју за Гламур