притисни ентер »

Старица од Грција пронајдена почината во Битола
Старица од Грција пронајдена почината во Битола

Старица од Грција пронајдена почината во Битола

Вчера во 19.40 часот во СВР Битола било пријавено дека во куќа во Битола била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Вчера во 19.40 часот во СВР Битола било пријавено дека во куќа во Битола била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Од лекар на Итна медицинска

Гркинка починала во Битола

Гркинка починала во Битола

На 12.01.2021 во 19.40 часот во СВР Битола било пријавено дека во куќа во Битола била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обдукција.

Пронајдена мртва 87-годишна Гркинка во куќа во Битола

Пронајдена мртва 87-годишна Гркинка во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19.40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на јавен обвинител телото било предадено на обдукција. Доколку

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19.40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обдукција.

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19:40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обдукција.

Пронајдена мртва 87-годишна Гркинка во куќа во Битола

Пронајдена мртва 87-годишна Гркинка во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19.40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на јавен обвинител телото било предадено на обдукција.

Грчка државјанка пронајдена почината во куќа во Битола

Грчка државјанка пронајдена почината во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19.40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обдукција.

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19.40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обдукција.

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Пронајдена почината 87-годишна грчка државјанка во куќа во Битола

Во куќа во Битола вчера била пронајдена почината К.Г.(87) од Република Грција, со привремен претстој во Битола. Како што соопшти МВР, во СВР Битола случајот бил пријавен на 12 јануари во 19.40 часот. Од лекар на Итна медицинска помош била констатирана смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото било предадено на обдукција./МИА/