притисни ентер »

Сообраќајка го блокираше Радишани
Сообраќајка го блокираше Радишани

Сообраќајка го блокираше Радишани

Попладнево во Радишани се случи сообраќајна несреќа во која, според првичните информации, нема потешко повредени. Главната улица по првиот влез е целосно блокирана, со што не можат да поминуваат автомобили и автобуси. Полицијата врши увид. Фото:Фактор.мк

Сообраќајка го блокираше Радишани

Сообраќајка го блокираше Радишани

Попладнево во Радишани се случи сообраќајна несреќа во која, според првичните информации, нема потешко повредени. Главната улица по првиот влез е целосно блокирана, со што не можат да поминуваат автомобили и автобуси. Полицијата врши увид. Фото:Фактор.мк

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО РАДИШАНИ: Патот е блокиран

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО РАДИШАНИ: Патот е блокиран

Сообраќајна несреќа се случи попладнево во Радишани. Нема потешко повредени според првични информации. Главната улица по првиот влез е целосно блокирана, со што не можат да поминуваат автомобили и автобуси. Полицијата врши увид. фото Фактор

Сообраќајна несреќа во Радишани

Сообраќајна несреќа во Радишани

Сообраќајна несреќа се случи попладнево во Радишани. Според првичните информации нема потешко повредени. Главната улица по првиот влез е целосно блокирана, со што не можат да поминуваат автомобили и автобуси. Полицијата врши увид. Фото:Фактор.мк