притисни ентер »

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија
Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу доцна попладнево допатува во официјална посета на Тирана, на покана на неговиот албански колега Дитмир Бушати. Официјалната средба меѓу двајцата минисгтри ќе се одржи утре претпладне во Министерството за надворешни работи, по што ќе биде организарна заедничка прес-конференција. Според најавите,

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу доцна попладнево допатува во официјална посета на Тирана, на покана на неговиот албански колега Дитмир Бушати. Официјалната средба меѓу двајцата минисгтри ќе се одржи утре претпладне во Министерството за надворешни работи, по што ќе биде организарна заедничка прес-конференција. Според најавите,

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу доцна попладнево допатува во официјална посета на Тирана, на покана на неговиот албански колега Дитмир Бушати.Официјалната средба меѓу двајцата минисгтри ќе се одржи утре претпладне во Министерството за надворешни работи, по што ќе биде организарна заедничка прес-конференција.Според најавите,

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Шефот на турската дипломатија во посета на Албанија

Турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу доцна попладнево допатува во официјална посета на Тирана, на покана на неговиот албански колега Дитмир Бушати. Официјалната средба меѓу двајцата минисгтри ќе се одржи утре претпладне во Министерството за надворешни работи, по што ќе биде организарна заедничка прес-конференција. Според најавите,