притисни ентер »

5 ПРИЧИНИ ЗОШТО ЖЕНИТЕ ИЗНЕВЕРУВААТ! Препознавате ли слични проблеми во вашата врска?
5 ПРИЧИНИ ЗОШТО ЖЕНИТЕ ИЗНЕВЕРУВААТ! Препознавате ли слични проблеми во вашата врска?

5 ПРИЧИНИ ЗОШТО ЖЕНИТЕ ИЗНЕВЕРУВААТ! Препознавате ли слични проблеми во вашата врска?

И жените изневеруваат. Иако мажите почесто се одлучуваат да сторат нешто такво, бројот на жени кои го мамат својот партне не е занемарлив. Љубовниот советник Рене Ли направил студија и дошол до петте најчести причини зошто припадничките на понежниот пол паѓаат во мрежата на прељуба. Промена Промените, најчесто негативните, предизвикуваат разни емоции

Кој е идеалниот број на сексуални партнери?

Кој е идеалниот број на сексуални партнери?

Нова анкета го откри идеалниот број на партнери што една личност би требало да ги има, барем според мислењето на испитани 1.000 мажи и исто толку жени. Истражувањето го спроведе британскиот сајт за запознавање IllicitEncounters, a според резултатите 52% од испитаниците сметаат дека 13 е идеалната бројка. Според податоците, на некој нема да му се допадне

Пет причини зошто жените изневеруваат

Пет причини зошто жените изневеруваат

И жените изневеруваат, исто како мажите, но често недостасуваат одговори на прашањата колку често изневеруваат и поради што го прават тоа. Советникот за љубовни проблеми, Рене Ли, направи студија и дојде до петте најчести причини поради кои жените вршат прељуба. 1. Сакаат промена Промените, најчесто оние негативните, предизвикуваат различни емоции

Пет причини зошто жените изневеруваат

Пет причини зошто жените изневеруваат

И жените изневеруваат, исто како мажите, но често недостасуваат одговори на прашањата колку често изневеруваат и поради што го прават тоа. Советникот за љубовни проблеми, Рене Ли, направи студија и дојде до петте најчести причини поради кои жените вршат прељуба. 1. Сакаат промена Промените, најчесто оние негативните, предизвикуваат различни емоции